Verificări la gropile de gunoi care trebuie închise în acest an

În urma unei adrese a instituției tutelare, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava va demara o serie de verificări la depozitele de deșeuri menajere municipale și orășenești prevăzute a fi închise prin Planul de implementare în acesta an.
 

În cadrul acțiunii se vor urmări stadiul realizării măsurilor, actele de reglementare deținute și dacă au fost demarate lucrările de închidere. Dosarul complet, însoțit de minim 5 fotografii pentru fiecare amplasament, va fi trimis la Comisariatul General al Gărzii de Mediu până la data de 14 ianuarie 2008, se precizează în adresă. „Adresa este valabilă pentru toți comisarii-șefi din țară. La noi în județ depozitele vizate sunt cele din Vatra Dornei, Siret și Suceava. La terminarea mandatelor, acolo unde va fi cazul, șefii administrațiilor locale vor trebui să predea funcțional acest serviciu”, a precizat Constantin Harasim, șeful Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: