Trei țepari cu locuri de muncă în Italia au fost prinși de polițiști

Microbuzele în care erau transportate persoanele păcălite, au fost oprite la Cumpărătura de polițiștii din Suceava
Doi indivizi din județul Botoșani sunt cercetați de polițiștii suceveni pentru săvâr-șirea infracțiunilor de nerespectare a regimului transportului rutier public, înșelăciune și evaziune fiscală. Constantin L. de 32 de ani, Gheorghe M., de 45 de ani, și Dumitru B., de 30 de ani, au dat să pornească o „afacere”. Cu trei microbuze, ei intenționau să transporte mai multe persoane în Italia, acolo unde le promiseseră și locuri de muncă.
 

Afacerea celor trei a „sifonat”, astfel încât, joi, polițiști ai Biroului Poliției Rurale din cadrul Poliției Municipale Suceava au fost în misiune la Cumpărătura. Acolo au oprit în trafic microbuzele conduse de cei menționați, pornite spre Italia, și în care se aflau aproximativ 30 de persoane, din Suceava și Botoșani. Din cercetările ulterioare, s-a aflat că fiecare dintre cei țepuiți a dat botoșenenilor, pentru un eventual un loc de muncă și transport în Italia, câte 180 de euro. „Moca” am spune noi, având în vedere că era vorba de două servicii, tot aceasta fiind și părerea unei dintre persoanele ce s-au dus la poliție cu bănuiala că, totuși, ceva nu e în regulă. Anchetatorii au descoperit în timpul cercetărilor că cei trei bărbați luau banii de la oameni și nu țineau nicio evidență a acestora și, în plus, nu aveau licență de transport și nici licență de execuție pentru traseu. Cazul este în continuare în cercetarea IJP Suceava, Con-stantin L., Gheorghe M., și Dumitru B. având de răspuns încă și altor întrebări ce fac obiectul acuzațiilor enumerate deja.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: