Fotbal, Liga a III-a

Fără transferuri ?

Cetatea Suceava nu poate transfera în momentul de față niciun jucător. Din cauză că toți fotbaliștii doriți la Suceava, sunt liberi de contract, conducerea clubului trebuie să plătească fiecăruia o sumă de bani în momentul semnării contractului. Din păcate, până în acest moment, în contul clubului nu a ajuns niciun ban din cele 2 miliarde cu care a fost suplimentat în decembrie 2007, bugetul echipei de fotbal.
 

Roberto, Cotolan și Lupașcu. Aceștia sunt câțiva dintre fotbaliștii doriți de Marian Pană la echipă. Se pare însă că niciun jucător nu va ajunge la Suceava. Conducerea Cetății se confruntă, în momentul de față, cu o acută lipsă de bani, iar până să primească fonduri, există pericolul ca jucătorii doriți de Marian Pană, să fie transferați de alte echipe. Aceasta nu este singura problemă, lipsa banilor făcând imposibilă programarea unor meciuri amicale. În plus, nu a fost achitat echipamentul achiziționat anul trecut și nici datoriile aferente ultimului cantonament, efectuat la Câmpulung Moldovenesc. Președintele Dumitru Moldovan și-a exprimat dorința ca, în cel mai scurt timp, să beneficieze de banii necesari pentru pregătirea returului de campionat. În ședința ordinară desfășurată pe 17 decembrie, aleșii locali au aprobat suplimentarea cu 2 miliarde a bugetului echipei de fotbal pe anul 2007. Chiar dacă în proiectul de hotărâre suma propusă era de numai 100.000 lei, consilierii locali au considerat că rezultatele bune obținute în actuala ediție a Ligii a III-a reprezintă un motiv întemeiat pentru ca fotbalul sucevean să fie susținut mai bine, din punct de vedere financiar. A.S. Fotbal Club Suceava va trebui să pre-zinte Consiliului Local un ra-port de cheltuire a banilor alocați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: