Înscrieri prelungite la Managementul Resurselor Umane

Înscrierile pentru cursurile postuniversitare de specializare în Managementul Resurselor Umane, organizate de Catedra de Filosofie, Științe Sociale și Politice a Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava s-au prelungit până pe 30 noiembrie datorită interesului stârnit. Inițial, data-limită de înscriere a fost 10 noiembrie, în numai 5 zile fiind 22 de înscriși, ceea ce a determinat formarea a unei a doua grupe de curs. Informații suplimentare, la 216147 int. 117.
 

Reamintim că aceste cursuri sunt organizate în premieră la universitate, cu sprijinul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, ele putând fi urmate de toți absolvenții de studii universitare de lungă durată. Ele sunt recunoscute de MEC, având 60 de credite, sunt organizate pe sistem modular, timp de două semestre, și se finalizează cu o diplomă. Se adresează tuturor persoanelor care lucrează sau intenționea-ză să lucreze în domeniul resurselor umane, din toate sectoarele de activitate. Cursurile vor avea loc în șapte weekend-uri pe semestru. Doritorii se pot înscrie până la data menționată la Catedra de Filosofie, Științe Sociale și Politice a Universității “Ștefan cel Mare”, corp A, camera 11. Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar cea de școlarizare este de 650 lei pe semestru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: