Servire „ireproșabilă“

Clubul unde se obține cel mai ușor trimitere de la… bal la spital

> În interval de trei zile, doi clienți ai unei discoteci care face, vrând-nevrând „concurență neloială” medicilor generaliști, au ajuns pe mâna medicilor specialiști cu traumatism cranio-facial, respectiv fractură de mandibulă, după ce au fost agresați de bodyguarzi > Poliția a sesizat deja Primăria Suceava în legătură cu situația existentă > De notorietate deloc de invidiat în evidențele IPJ, în legătură cu corecțiile corporale aplicate de bodyguarzi clienților, clubul riscă să rămână, dacă municipalitatea îi consideră inoportună existența în spațiul public, fără autorizație de funcționare > Bodyguardului Mihai Cristi J. (sancționat deja la Legea 69/91), care i-a fracturat mandibula unui ieșean, i s-a înaintat dosarul pentru retragerea licenței
 

Un club din Suceava a intrat în atenția Poliției pentru a doua oară în interval de trei zile. Cu o notorietate deloc de invidiat, ce îngroașă evidențele cu reclamații ale IPJ, în legătură cu corecțiile corporale aplicate de bodyguarzi clienților, discoteca a fost, ieri dimineață, în jurul orei 0,30, locul unde Vasile G., de 29 de ani, din Iași, s-a ales cu un pumn-ghiulea în mandibulă, tânărul ajungând în cele din urmă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, cu fractură a acestei părți anatomice. Autorul agresiunii, afirmă surse judiciare, este un anume Mihai Cristi J., de 30 de ani, bodyguard în clubul cu pricina. Motivul pentru care ieșeanul a fost lovit cu brutalitate de omul de pază scapă, deocamdată, logicii, pentru că, oricât de turbulent să zicem că ar fi fost primul, forța fizică utilizată în acest mod – în detrimentul atâtor altora, care nu duc neapărat la vătămări corporale –, de un personaj profesionist și antrenat anume în aplanarea eventualelor stări conflictuale, nu are nicio justificare. Reamintim că, în urmă cu trei zile, doi… băieți de băieți, Gabi P., de 26 de ani, din municipiul reședință de județ, și unul dintre bodyguarzi, Cătălin C., n-au încăput unul de altul, cât e clubul de mare, consecința acestei atitudini fiind că primul a ajuns la spital cu diagnosticul de traumatism cranio-facial. A doua zi, „teatrul de operațiuni” avea să fie mutat, conform înțelegerii celor doi, care au acceptat „duelul” parte în parte, în vederea… reperării onoarei primului. Numai că la întâlnire, bodyguardul n-ar fi venit singur, Gabi P. încasând-o… onorabil și de data aceasta. Conflictul a continuat la spital, spre seară, la Secția UPU, unde s-ar fi produs un mare scandal între acoliții celor doi. În 3 minute, odată cu intervenția DPIR, totul a revenit la normal, turbulenții fiind con-duși la sediul Poliției municipiului Suceava pentru declarații. Surse ale Poliției ne-au informat că în cauza privindu-l pe Vasile G., deși nu există încă un număr de zile de îngrijiri recomandate de medici, s-a întocmit dosar penal din oficiu pentru vătămare corporală, încadrare juridică ce se poate schimba în funcție de evoluția postoperatorie a victimei. Aceleași surse ne-au declarat că IPJ a făcut deja o solicitare scrisă Primăriei Suceava, cea care a eliberat autorizația de funcționare a discotecii, de a lua măsurile legale pe care le consideră de cuviință în legătură cu existența în spațiul public a clubului. De asemenea, bodyguardului Mihai Cristi J., sancționat deja la Legea 69/91, i s-a înaintat dosarul pentru retragerea licenței.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI