Control ISS în farmaciile spitalelor

Toate cele 11 farmacii au nevoie de renovare și reparații

Farmaciile cu circuit închis din spitalele județului au fost verificate în ultimele două săptămâni de Inspecția Sanitară de Stat din cadrul ASP Suceava, care a constatat că majoritatea au nevoie de renovare și reparații, dotare cu mobilier corespunzător și aparatură de control pentru temperatură și umiditate, și de amenajarea unor vestiare.
 

Potrivit raportului prezentat de ISS, 9 din cele 11 farmacii controlate „nu dispun de spațiile necesare activității impuse de legislația în vigoare, iar 4 nu au grupuri sanitare proprii. Nicio farmacie nu are circuite funcționale corespunzătoare normativelor și nici acces separat pentru aprovizionarea cu medicamente. Șeful ISS Suceava, dr. Ludovic Abiței, a precizat că farmaciile respective au primit termene clare pentru rezolvarea deficiențelor constatate, în caz contrar riscă sancțiuni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: