Cei șase mușchetari – după 40 de ani

Sâmbătă, 27 octombrie 2007, la Galeria de Artă ,,Ion Irimescu” Suceava, va avea loc vernisajul unei expoziții care îi reîntâlnește, după aproape 40 de ani, pe 6 foști colegi din promoția 1968 a Facultății ieșene de Arte Plastice.
 

Fiecare cu drumul său în atelierul de creație, cei șase mușchetari (prin fidelitatea în prietenie, dragostea față de artă și prin tinerescul curaj al confruntărilor) au răspuns chemării lui Gabrel Baban de a oferi publicului sucevean câteva din creațiile de care se simt cu deosebire și mândri, și atașați. Așadar, începând de sâmbătă, o expoziție cu pictură de Gabrel Baban (Fălticeni), Victor Hreniuc (Botoșani), Eugeniu Iftene (Bârlad), Dumitru Ionescu (Iași), grafică de Eugen Mircea (Iași) și sculptură de Ion Maftei (Câmpulung Moldovenesc). Merită să le vedem creațiile singurătății și bucuria de a fi împreună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: