Derbi local în Cupa României

Juventus Fălticeni – Cetatea Suceava, miercuri, ora 18, stadion „Nada Florilor”
În perioada de pregătire, Juventus și Cetatea s-au înfruntat de două ori, în ambele partide impunându-se fotbaliștii lui Marian Pană. Miercuri, 1 august, pe stadionul “Nada Florilor”, cu începere de la ora 18, cele două formații se vor confrunta pentru prima oară oficial. Ambițiile și orgoliile sunt mari în ambele tabere și tocmai de aceea se anunță un meci extrem de interesant. Miza este calificarea în faza a III-a a Cupei României.
 

Conducerile celor două cluburi nu și-au ascuns dorința de a ajunge în fazele superioare ale competiției, prilej cu care la Fălticeni sau la Suceava ar putea veni formații de Liga a II-a sau chiar din primul eșalon valoric. La fălticeneni ar putea juca Berezoschi și Prisacă, doi fotbaliști care, până nu demult, au îmbrăcat tricoul galben-albastru. De asemenea, Juventus și Cetatea se vor înfrunta în viitorul sezon competițional și în campionat, întrucât ambele echipe fac parte din Seria I a Ligii a III-a. Partidele programate în această fază a competiției se desfășoară în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la 11 metri. Conform art. 13.13 din ROAF, echipele din Liga a III-a sunt obligate să folosească jucători juniori numai în cazul în care joacă cu echipe din aceeași categorie, situație în care se află și Cetatea Suceava. Faza a III-a a Cupei României, la care vor participa cele 40 de echipe câștigătoare ale jocurilor din faza I și faza a II-a, este programată să aibă loc miercuri, 15 august 2007, de la ora 17.30.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI