A fost identificat hoțul celor 110 milioane

Alin Topciu, de 19 ani, din Botoșani, era coleg de muncă cu păgubitul > După ce a luat banii, tânărul s-a făcut nevăzut de acasă și de la muncă
 

Polițiștii din municipiul Rădăuți l-a identificat pe autorul furtului celor 110 milioane de lei vechi, dintr-o cameră de hotel, chiar în ziua săvârșirii faptei. În urma măsurilor întreprinse, a fost identificat miercuri după-amiază Alin Topciu, în vârstă de 19 ani, din Botoșani, in-divid cu antecedente. Tânărul muncea pe același șantier (din Dornești) cu victima, Răuțu Dragomir, de 19 ani, din co-muna Lunca – Botoșani, con-junctură în care nu i-a fost greu să afle că, acesta din urmă, împrumutase cele 110 milioane de lei vechi de la bancă, pentru a-și cumpăra casă. Cum împrumutul fusese făcut în data de 24 iulie, pe 25, Alin Topciu a pus mâna pe un târnăcop, cu care a spart încuietoarea camerei în care stătea Dragomir, la hotelul „Azur” din Rădăuți. A luat din interior punga cu bani și acte ascunsă sub pat și s-a făcut nevăzut. Nevăzut era și ieri, când polițiștii l-au căutat la locul de muncă și la cel de cazare pentru a-i pune câteva întrebări. S-au dispus în continuare măsuri pentru prinderea ho-țului, dar și pentru recupe-rarea banilor furați, cu care păgubitul voia să-și cumpere o căsuță, la el, în comuna Lunca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: