Cinci ambulanțe de la Suceava, în ajutorul populației afectate de „cod roșu”

Autoritatea de Sănătate Publică Suceava a disponibilizat 5 ambulanțe ce au plecat spre județul Ilfov. Mașinile, puse la dispoziție la solicitarea Ministerului Sănătății Publice au plecat în noaptea de 23/24 iulie, cu echipaj și dotări corespunzătoare, gata pentru a acorda ajutor medical de urgență persoanelor afectate de caniculă.
 

Ambulanțele vor sta la dispoziție până mâine, echipele medicale provenind din SAJ Suceava, Spitalul Județean Suceava și cel din Rădăuți. Județul nostru a completat astfel efectivele pe care MSP le-a deplasat în sudul țării în cele cinci județe și municipiul București unde pentru ziua de ieri s-a emis avertizare de „cod roșu” și unde temperaturile estimate au depășit cu mult 40 de grade.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: