Revine – campioană a ediției a XII-a a Campionatului Municipal

Ca și în ediția trecută de campionat, și în acest an titlul de campioană a revenit for-mației Revine. O echipă alcătuită din jucători experimentați, toți trecuți bine de 35 de ani, jucători serioși, dar mai ales foarte talentați, care n-au păcălit niciodată fotbalul.
 

O echipă disciplinată care și-a respectat adversarii printr-un total fair-play. În ediția precedentă, cel mai bun jucător a fost desemnat Doru Gugianu – Revine, iar în acest an titlul a fost cucerit tot de un jucător de la această echipă, Ovidiu Ciobanu. În ultima etapă, meciuri desfășurate în cursul săptămânii care a trecut, s-au înregistrat rezultatele: Adistal – Interconti 3 – 0 (neprezentare) Revine – Interconti 3 – 0 (neprezentare) Floconstruct – Consuc 5 – 9 Ambro – Casa Plus 6 – 7 Luceafărul – Omniasig 9 – 0 Revine – Consuc 3 – 2 Au fost câteva meciuri gustate pe deplin de numerosul public prezent la terenul din Complexul Zamca. Ambro – Casa Plus a fost unul dintre ele și mai ales datorită faptului că, după ce a condus la un moment dat cu 7-2, Casa Plus a fost la un pas de a fi egalată în chiar ultima fază a jocului, atunci când Țugurlan a trimis din apropiere balonul în bara porții adverse. La Ambro au jucat: M. Lup, Băițan, Buta, Țugurlan, Rădășanu, Ov. Murariu, B. Grosu și Fl. Sumanaru. La Casa Plus: M. Juncănaru, Manolache, Luca, Cozma, Cozmiuc, Hoidrag, Bujorean. Deși golurile au fost marcate doar în poarta lui Bran-dis, meciul dintre Luceafărul și Omniasig a fost frumos. Cei de la Luceafărul și-au văzut de joc și au marcat aproape la fiecare ocazie, în timp ce Om-niasig a fost de nerecunoscut. Au jucat: Luceafărul: Mndiuc – Sburlea, Vlad, C. Zubjinschi, M. Zubjinschi, David, Iriciuc. Omniasig: Brandis – Codină, Jităreanu, Dârțu, Golea, Oprea, Marciuc, Rîșco, Ruști. În ultima partidă a actualei ediții de campionat, Revine a întâlnit una din revelațiile competiției, Consuc. A fost un meci foarte strâns, tinerii fotbaliști de la Consuc fiind la un pas de o surpriză, printr-un egal care le-a surâs până spre finalul jocului. Dar campionii au vrut să încheie sezonul cu o victorie și au reușit în cele din urmă să o obțină. Golurile învingătorilor au fost marcate de I. Lavric – 2 și L. Ștefancu. Pentru Consuc au marcat: Cazacu și Carcea. Au jucat: Revine: Tăuteanu – Gugianu, David, Ciontu, Lavric, Grosu, Cristescu, Ciobanu, Tran-dafir, Nămuleac și Siminiceanu. Consuc: Cazacu – Beudean, Tipa, Cristoreanu, Carcea, Macovei, Apenchioaiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: