Comisia de Disciplină a AJF

Final de sezon fotbalistic și pentru echipele de Liga a V-a, dar pe masa comisiei tot au fost câteva cazuri, mai ales că se află în curs de desfășurare și play-off-ul Seriei a II-a.
 

> La jocul de campionat A-vântul Pătrăuți – Steaua Dum-brăveni, în minutul 79, echipa oaspete, supărată pe una din deciziile arbitrului, în semn de protest, s-a retras într-un colț al terenului, refuzând să mai joace. Arbitrul a așteptat cele 3 minute regulamentare și a fluierat încheierea parti-dei (rezultatul era 3-2 pentru Avântul). Comisia a omologat rezultatul final cu 3-0 pentru pătrăuțeni și a sancționat cu avertisment echipa gazdă, pentru lipsuri în organizare, amendând totodată echipa din Dumbrăveni cu 50 de lei, pentru întreruperea partidei. > La jocul din cadrul play-off-ului pentru stabilirea echi-pei care va juca în Liga a IV-a, Releul Mihoveni – Voința Stro-iești, arbitrul întâlnirii i-a a-rătat cartonașul roșu delega-tului echipei Releul – Florin Cervinschi, trimițându-l în tribună în minutul 61, pentru proteste repetate la adresa arbitrilor. Tot în acest joc și tot pentru proteste, a văzut cartonașul roșu și jucătorul de rezervă Alin Cimpoieși (Re-leul). Comisia l-a sancționat pe delegatul echipei cu 3 etape de suspendare și 40 de lei amendă iar pe Cimpoieși, cu 3 etape de suspendare și 30 de lei amendă. > La jocul Pleșul Bogdă-nești – Moldova Drăgușeni, Liga a V-a, meciul s-a încheiat în minutul 36, minut în care echipa din Drăgușeni s-a retras de pe teren în semn de protest la decizia arbitrului care i-a acordat un al doilea galben ju-cătorului Andrei Olaru. Co-misia l-a sancționat cu o etapă de suspendare și 20 de lei a-mendă pe Olaru și a omologat rezultatul partidei cu 3-0 pen-tru Pleșul Bogdănești. Echipa din Drăgușeni a fost amendată cu 50 de lei. Subcomisia de Disciplină La jocul Avântul Pătrăuți – Releul Mihoveni, din cadrul play-off-ului Ligii a V-a, Seria a II-a, arbitrul central Ionuț Ignat a primit nota 5 din par-tea observatorului partidei pentru câteva greșeli de ar-bitraj care au influențat re-zultatul jocului. Subcomisia l-a sancționat pe Ignat cu reți-nerea de la delegări pentru două etape. La aceeași partidă, asistentul Emil Rădășanu a primit nota 6,5. El a fost iertat de Subcomisie pentru lipsă de probe în cazul unei semnalizări greșite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: