Cristian Adomniței

„Cabinet“ la Suceava

Ministrul Educației și Cercetării, dl Cristian Adomniței, a anunțat ieri, la Suceava, că intenționează să angajeze o persoană care să îndeplinească misiunea de consilier personal și care ar urma să-și desfășoare activitatea doar în județul Suceava.
 

Dl Adomniței, care este deputat de Iași, dar este originar din Suceava, a spus că va solicita conducerii PNL Suceava să-i pună la dispoziție un spațiu în sediul partidului, unde cetățenii să vină pentru a semnala problemele cu care se confruntă. „Nu este vorba despre un cabinet parlamentar, ci doar despre o persoană care va prelua problemele semnalate de suceveni și mi le va transmite personal”, a explicat ministrul. El a mai spus că reprezentantul său din județul Suceava va prelua atât probleme locale, cât și pe cele guvernamentale. Domnia sa este decis ca lunar să preia personal problemele și să discute cu cei care s-au prezentat la consilierul său pentru a se înscrie în audiență. „Va exista un program zilnic, când consilierul respectiv va prelua problemele oamenilor. Și cei care doresc să vină și să semnaleze ceva o pot face la acest consilier, fie că este vorba despre probleme de învățământ, administrație, sau de altă natură”, a mai spus dl Adomniței. Este foarte posibil ca respectivul consilier să-și înceapă activitatea de la finele lunii viitoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: