Ancheta internă a IPJ nu confirmă acuzațiile aduse șefului și adjunctului Postului de Poliție Breaza

Anchetă desfășurată de cadre ale Compartimentului Inspecție Internă al IPJ Suceava nu a confirmat acuzațiile aduse de petiționari anonimi șefului de post al comunei Breaza, Nicolae Coman, și adjunctului acestuia Valentin Duduță.
 

În urmă cu aproape o lună, conducerea Poliției sucevene a primit o reclamație în care persoane necunoscute îi acuzau pe cei doi că sunt mai tot timpul în concediu medical și că unul dintre aceștia (ag.-șef Duduță Valentin) se ocupă de comercializarea conurilor de brad la preț de speculă. În urma verificărilor s-a constatat că, dacă a fost în concediu medical, agentul-șef adj. Nicolae Coman n-a fost ca să fugă de muncă. Polițistul suferă de hepatită cronică activă de tip C, din cauza căreia a fost internat de mai multe ori în Spitalul Militar Iași, pentru tratament cu interferon. Pentru adjunctul șefului de post a pledat personalul Ocolului Silvic Breaza, care a declarat că din zonă nu se culeg conuri de brad pentru comercializare, ci, foarte rar, pentru câte cineva care dorește să-și trateze o bronșită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: