Marfă din Ucraina, confiscată de polițiști

>Doi ucraineni și doi suceveni au fost prinși de polițiști cu țigări și alte produse ce aveau ca destinație “piața neagră”
Marți seară, în jurul orei 23, polițiștii din orașul Siret au oprit pentru control două autoturisme, primul condus de Silvian I., de 22 de ani, și al doilea de Oleksander T., de 37 de ani, amândoi din Ucraina.
 

În portbagajul autoturismelor s-au găsit astfel 555 de pachete de țigări marca Ronson, în va-loare de 1680 lei, din Ucraina, marfă ce n-a putut fi justificată cu acte de proveniență. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Le-gii 12/1990, iar țigările au fost confiscate. Alți doi “afaceriști”, de data aceasta din județul Suceava, au fost nevoiți să renunțe, cu o zi înainte, la marfa provenită din Ucraina pentru care nu aveau documente legale. An-drei R. și Viorica N. au fost opriți în trafic de polițiștii de frontieră pe raza localității Bălcăuți. În autovehiculul VW transporter cu care aceștia veneau spre Suceava, polițiștii au găsit cafea, țigări, deodorante și alte bunuri pe care cei doi intenționau să le vândă în bazarul sucevean. Persoanele în cauză au declarat autorităților că au achiziționat produsele de la mai mulți cetățeni ucraineni, în apropierea stației de autobuz de la ieșirea din orașul Siret, valoarea de piață a mărfurilor fiind estimată la 9750 de lei. Pe lângă faptul că Andrei R. și Viorica N. au rămas fără țigări, cafea, deodorante și ce mai aveau în bagaje, ei au trebuit să plătească și o amendă contravențională în valoare de 15 lei, fiecare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI