Duminică neagră în zona Siret

Trupul neînsuflețit al unui pescar amator nevăzător a fost găsit după 4 ore de căutări > Un bărbat din satul Vășcăuți, comuna Mușenița, s-a spânzurat
Trupul lui R.G.M., persoană adultă care s-a înecat duminică, în jurul orei 16 în râul Siret, în zona podului cu același nume, a fost găsit după o amplă acțiune de căutare, în aceeași zi, la ora 19,30.
 

Conform datelor obținute de la lt. col. Popovici Sorin, șeful Gărzii de Intervenție Siret, acțiunea a fost una anevoioasă. Două echipaje (ambarcațiuni), una a pompierilor locali, alta a celor de la Rădăuți, au verificat un perimetru de apă de aprox. 200-300 mp, corpul fiind găsit la 20-25 de metri, în josul râului, de la locul în care R.G.M. a fost văzut ultima oară. Se pare că decedatul era un pescar amator nevăzător. O altă moarte violentă a fost înregistrată în aceeași zi, în localitatea vecină, Vășcăuți. C.D. (49 ani), pe fondul consumului de alcool, a ales să-și curme viața, spânzurându-se de ramurile joase ale unui copac. Consătenii spun că acest gest a avut loc într-un spațiu deschis, la marginea unui drum comunal. Așa cum râul Siret este obișnuit să ceară „jertfă”, se pare că și în localitatea Vășcăuți sinuciderea prin spânzurare a devenit un… „obicei macabru”. Reamintim că micul sătuc, în cursul acestui an, a înregistrat al doilea astfel de mod de a pune capăt zilelor; primul caz având loc acum trei luni, când, o tânără, încă elevă, a procedat în același „stil”, motivul fiind atunci unul sentimental.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: