Dispărută la mănăstire

Părinții Elenei S., de 16 ani, din Valea Moldovei, au anunțat vineri polițiștilor dispariția fetei. Plecată la școală la ora 7.30, ea nu a mai fost găsită de fratele ei mai mare la cursuri, două ore mai târziu. Polițiștii știau că, de 2-3 luni, fata suferă de tulburări psihice și a mai plecat de acasă de câteva ori, fiind adusă înapoi de fiecare dată.
 

Ofițerii Biroului de Investigații Criminale Suceava au găsit-o pe Elena S. vineri, în jurul orei 21, la Mănăstirea Dragomirna. Ea a fost restituită părinților, iar pentru că fata a vrut să mai rămână un timp la locașul de la Dragomirna, aceștia au fost de acord. * Un alt minor de 14 ani a fost cules de pe drumuri de polițiști, în data de 2 iunie. Andrei M., de 14 ani, din Plopeni, era dat în urmărire din 29 mai, când a părăsit apartamentul de tip familial din municipiul Fălticeni, unde era instituționalizat. El a fost preluat de o escortă a Poliției Fălticeni până când, împreună cu asistenții sociali, i se va clarifica situația.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: