Monden

> De ziua ei, Victoria Beckham a primit cadou… o călătorie la Paris, și nu una oricare, ci una de 60.000 de euro! Soțul său, fotbalistul David Beckham, a ținut să-i facă o surpriză și s-a ocupat singur de toate detaliile călătoriei, inclusiv de bagaje, de planificarea întâlnirilor cu designerii celebri de haine și încălțăminte preferați de fosta Spice Girls. Transportată la Paris într-un avion particular, Victoria și soțul ei au locuit într-un apartament de la hotelul Ritz pentru care David a plătit 8.900 de euro pe noapte. A meritat, pentru că acesta era locul în care locuia, de câte ori venea la Paris, și actrița Audrey Hepburn, idolul Victoriei.
 

> Se pare că frumoasa Kylie Minogue a trecut cu bine peste despărțirea de acum patru luni de actorul francez Olivier Martinez, starul din Blood and Chocolate. Din ce în ce mai des cântăreața a fost văzută în compania unui DJ britanic, mult mai tânăr decât ea, Calvin Harris. Cei doi se cunoșteau de mai mult timp, prietenia ce-i lega transformându-se într-o relație amoroasă, a spus un apropiat al lui Calvin. „Kylie a trecut printr-o perioadă foarte grea, iar acum și-a găsit fericirea alături de Calvin. Este foarte încântată de lansarea noului ei album iar întâlnirea cu Calvin a făcut-o pur și simplu fericită”, a spus acesta. Kylie neagă însă orice relație cu tânărul DJ, punând desele întrevederi sub pretextul muncii pentru noul album, la care Calvin colaborează… > Furios că fiica sa, Ireland, în vârstă de 11 ani, nu i-a răspuns la telefon, Alec Baldwin i-a lăsat un mesaj pe robotul aparatului în care a folosit cuvinte foarte tăioase. Mesajul cu pricina a ajuns, trimis de fosta soție a lui Baldwin, Kim Basinger, în pa-ginile ziarelor. „Ești o neruși-nată, o… fără minte. Nu ai pic de creier sau bun simț, ca ori-ce ființă umană”, i-a spus Baldwin fiicei sale, printre altele. Purtătorul său de cuvânt a spus că „mama lui Ireland și avo-catul acesteia au încălcat re-comandările instanței, dând publicității materialul cu pricina, „deși Alec recunoaște că ar fi trebuit să folosească un alt limbaj cu fiica sa”. Bald-win și Basinger s-au căsătorit în 1993 și au divorțat în 2002. Între ei s-a produs o adevărată bătălie pentru custodia copi-lului, disputele lor ajungând de multe ori în paginile revis-telor de scandal. > Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, considerat de revista Forbes cel mai bogat rus din lume, își dorește să facă o călătorie în spațiu cu racheta Soyuz. Pentru aceasta este dispus să plătească cele 150 de milioane de lire sterline, cât ar putea costa călătoria. „Abramovici vrea să cumpere o vacanță pe Lună’”, scrie cotidianul The Sun. „Călătoria de 804.672 kilometri cu racheta Soyuz s-ar putea face în curând”, a spus fostul cosmonaut Alexei Leonov. „Am vorbit cu Roman, își dorește foarte mult călăto-ria aceasta. Și cum, pentru el banii nu sunt o problemă, sunt sigur că va ajunge pe Lună”, a spus Leonov.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: