„Cetatea“ se… dărâmă

Dar nici primarul nu poate intra pe teren…

Primarul Ion Lungu este îngrijorat de situația în clasament a echipei de fotbal „Cetatea” Suceava. „Mai în glumă, mai în serios, nu poate intra primarul pe teren. Din păcate, aceasta este realitatea. Sper ca în ceasul al doisprezecelea să ne revenim. Meciul de sâmbătă cu Precizia Săcele este hotărâtor, iar, la o victorie, «Cetatea» are șanse mari de evitare a retrogradării. În caz contrar, părăsirea ligii secunde este ca și sigură”, a spus șeful administrației locale. Edilul-șef și-a exprimat nedumerirea față de faptul că un lot întărit și cu jucători de primă ligă nu mai reușește performanțele din tur, echipa ocupând, la un moment dat, prima poziție pe podium.
 

Primarul pune această situație și pe lipsa de dăruire și motivare în teren, conjugată cu unele mutări neinspirate ale antrenorilor. Domnia sa spune că avut nenumărate discuții cu conducerea tehnică și că nu se mai pune problema înlocuirii antrenorului Ioan Radu, mai ales acum înspre jumătatea returu-lui. Ocupantul fotoliului din Areni nu exclude nici o influență nefastă a primei debarcări a antrenorului, susținând că tensiunile de la club ar fi cauzate și de faptul că, probabil, „dl Radu nu are cel mai bun stil pedagogic”. Joi, în ședință ordinară, Consiliul Local va delibera asupra trecerii F.C. „Cetatea” în subordinea autorității locale, echipa fiind finanțată, în proporție covârșitoare, de la bugetul local. Un investitor de calibru s-a arătat interesat să vină alături de municipalitate, însă doar în condițiile în care „Cetatea” se menține în eșalonul fotbalistic secund.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: