Veselie liberală marca Suceava

Conferințele de presă ale Organizației Județene Suceava a PNL sunt din ce în ce mai interesante, cel puțin din perspectiva modului prin care țin să se afișeze liderii județeni ai partidului în fața presei. Trebuie să spun din capul locului că mesajele din ultimele două luni pe care le-au trimis liberalii către electorat au avut doar notă defensivă, pentru că partidul era decimat de plecările unor oameni importanți, consilieri locali, județeni, lideri de organizații sau chiar organizații întregi la PLD. De fapt nu la PLD cât după Gheorghe Flutur, omul care a condus cu mână de fier PNL timp de aproape 6 ani. După ce apele s-au mai așezat în partid, au început să revină în atenție nume care până atunci erau „stigmatizate”, precum Angela Zarojanu sau Mihai Steiciuc, și lucrurile s-au schimbat în sensul că au început să iasă în față cei care cândva au avut ceva de împărțit cu Gheorghe Flutur, iar acum își dau aere de dizidenți politici.
 

Revenind la conferințele de presă, acestea sunt atât de bine și frumos organizate, încât te și ia râsul când vezi cum oameni ca Mihai Steiciuc, Tiberiu Prodan, Mihai Sandu Capră, Ion Lungu sau Vasile Tofan pot spune acum aceeași poveste despre cât de bine și frumos e la PNL, după ce care mai de care fie îi dădeau la picioare lui Flutur, fie îi adulau până și respirația, fie se certau între ei. Este atâta prefăcătorie acum la vârful conducerii PNL Suceava, încât de multe ori nici nu înțeleg cum acești oameni mai au puterea să stea unul lângă altul și să mimeze că toate sunt bune și frumoase, să dea cu buretele peste ultimii ani și mai ales peste ultimele șase luni din viața lor politică. Veți spune că e vorba de maturitate, solidaritate în jurul valorilor liberale sau că sunt buni creștini cu toții și că au înțeles să întoarcă și celălalt obraz. Mă îndoiesc. Dacă am sau nu dreptate veți vedea în scurt timp pentru că toți aceștia vor trebui să lupte și să meargă prin județ, braț la braț, pentru a strânge voturi în campania de alegeri euro-parlamentare. Și atunci vom vedea care e liberal și care e doar membru al PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: