Parlamentarii au lipsit de la inaugurarea Pieței Uniunii Europene

Pe 1 ianuarie 2007 a fost inaugurată Piața Uniunii Europene. Au fost ridicate cele 27 de steaguri ale țărilor care fac parte din Uniunea Europeană. La eveniment au luat parte, alături de primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, consilieri locali și județeni, precum și numeroși suceveni. Nici un parlamentar nu a fost prezent. Au fost împărțite stegulețe inscripționate cu semnul UE și clopoței. “De 14 ore România este membră cu drepturi depline în UE. Integrarea țării era imperativ necesară. Folosesc acest prilej pentru a adresa mulțumiri tuturor celor care au contribuit la integrarea în UE, mai ales Guvernului Tăriceanu și românilor, care… au prețuri europene și salarii neeuropene”, a precizat primarul Lungu.
 

Consilierul județean Dimitrie Curea a atras atenția celor prezenți asupra normelor foarte severe aplicate de către Uniunea Europeană micilor întreprinzători. Consilierul a fost aplaudat de către public. Surpriza a venit din partea unui pensionar în vârstă de 72 de ani, Ioan Grădinaru, care a luat cuvântul, punctând traiul greu al pensionarului, ba chiar motivele pentru care România riscă să rămână fără tineret.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: