Rădăuți

În Europa, cu liniște…

Rădăuțenii au intrat în anul 2007 sub semnul liniștii, bucurându-se (în seara de 2 ianuarie) de prezența unor renumite formații de muzică, precum „Proconsul” sau „Heaven”. Muzica a strâns în centrul orașului mii de oameni, care au ignorat lipsa zăpezii, conturând astfel o bucurie meritată de sărbători.
 

La ora 0,40, în noaptea de Revelion, la Spitalul Municipal Rădăuți s-a născut un băiat de 3,600 kg. Mama primului născut, Steluța Pleșca, are 29 de ani și este din Frătăuții Noi. Nașterea s-a desfășurat fără probleme deosebite. În aceeași noapte au trecut pe la PCTF Siret 48 de mijloace de transport străine, cu 106 cetățeni străini, și 43 de cetățeni români, cu 23 de mijloace de transport. De la ora 1, au fost introduse ștampile de trafic euroconforme.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: