Trafic cu țigări

A fost capturat un transport de aproximativ 7000 pachete provenind din R. Moldova

> Un autoturism înmatriculat în județul Iași a fost interceptat de polițiștii din Dolhasca > Țigările au fost confiscate iar deținătorul – sancționat
În urma unor informații operative pe care le dețineau, cadre ale poliției orașului Dolhasca au oprit, recent, pentru control, un autoturism marca „Renault”, înmatriculat în județul Iași, mașina fiind condusă de A. Răzvan, de 25 de ani. Alături de acesta, în autovehicul se mai afla și C. Gabriel, de 29 de ani, ambii fiind din Pașcani.
 

Când i-au văzut pe polițiști, cei doi au început să facă fețe-fețe. Aveau și de ce! Ei transportau în autovehicul nu mai puțin de 4.970 de pachete de țigări marca „Saint George” și 2100 pachete de țigări „Monte Carlo”, toate cu timbre din Republica Moldova. Despre acte pentru marfa deținută, nici vorbă. Țigările au fost… inventariate, fotografiate și… confiscate, iar Gabriel, care era stăpânul țigărilor procurate prin contrabandă, sancționat. Marea lui afacere, din care spera să scoate milioane bune de lei, s-a spulberat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: