Triunghiul disputelor la Palatul Administrativ

Prefectul consideră că la vârful executivului județean ar exista un conflict, pe care domnia sa refuză să îl medieze
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei a declarat, într-o conferință de presă, că refuză să medieze un conflict pe care domnia sa îl percepe la vârful conducerii Consiliului Județean, respectiv între șeful instituției, social-democratul Gavril Mîrza, și adjunctul său de la PRM, Stela Acatrinei. Reprezentatul Guvernului în teritoriu a exemplificat cu un articol din presă în care, pe aceeași pagină, președintele Mîrza spune că, la rectificativ, în județ au intrat sume care, în mare parte, rezolvă problema finanțării, în timp ce, mai jos, vicepreședintele Acatrinei remarcă faptul că fondurile nu sunt suficiente pentru acoperirea tuturor cheltuielilor.
 

„Din păcate, stau și mă mir de un conflict și o divergență profesională care, din punctul meu de vedere, există între președintele și vicepreședintele Consiliului Județean și, într-un fel, mi se cere mie să le mediez, indirect. Și refuz să o fac, pentru că, totuși, eu merg pe mâna președintelui Consiliului Județean, care este mai vechi în funcție, are mai multă respon-sabilitate și știe cu ce se mănâncă problematica bugetului județean”, a precizat Orest Onofrei. În ultima perioadă, între prefectul Orest Onofrei și vicepreședintele Consiliului Județean, Stela Acatrinei, pe marginea fondurilor alocate de guvern și a modalității de cheltuire a banilor, a existat un schimb susținut de replici în presă. (VIA)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI