TNL Suceava îl susține deschis pe Gheorghe Flutur

Tineretul liberal din județul Suceava și-a exprimat ieri susținerea pentru demersurile efectuate de senatorul PNL, dl Gheorghe Flutur, în vederea „consolidării unității liberale”, dar și pentru „transformarea PNL într-un partid mare și puternic”. TNL-iștii au adoptat la ultima lor ședință o rezoluție prin care afirmă că în perioada 2000-2004 senatorul a ajutat într-un mod consistent partidul pentru câștigarea alegerilor în județul Suceava, dar și pentru obținerea unui scor bun în zona Moldovei. „Un rol deosebit în câștigarea alegerilor din 2004 l-a avut și vicepreședintele organizatoric al PNL din acea perioadă, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, unul dintre liderii incontestabili ai opoziției în regiunea Moldovei în perioada 2000 – 2004.
 

Integrarea europeană a României este posibilă și datorită proiectelor de modernizare, printr-o reformare radicală, a agriculturii românești și dezvoltare a mediului rural, inițiate de fostul Ministru al Agriculturii, senatorul Gheorghe Flutur. Tineretul Național Liberal Suceava consideră faptul că Partidul Național Liberal, pentru a putea fi beneficiarul muncii și realizărilor sale, are nevoie în această perioadă, dominată de frământări și dezbinări, de un singur lucru: UNITATE.”, se precizează în rezoluția adoptată și dată ieri publicității. Mai mult, tinerii PNL-iști spun că în momentul de față este nevoie de „toleranță și dialog între toți cei care reprezintă sau au reprezentat ceva pentru PNL”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: