Înfrățire în numele turismului

Sâmbătă, 25 noiembrie, Gura Humorului și Sulina, orașe cu un mare potențial turistic, au semnat un protocol de înfrățire pentru a colabora în domeniul turis-mului. Inițiativa acestui parteneriat aparține autorităților locale din Gura Humorului. Primarul orașului, dl Marius Ursaciuc, a declarat că acest parteneriat are ca scop lărgirea ofertei turistice a fiecărei zone și a explicat că pentru turiștii care vizitează Delta se poate face și un program de vizitare a mănăstirilor din Bucovina, și invers.
 

„Putem promova programe de genul «Vino în Bucovina, vezi mănăstirile și ai posibilitatea să pescuiești în Deltă»”, a spus primarul orașului Gura Humorului. El a mai precizat că cele două localități intenționează să semneze un astfel de protocol și cu Bran – Moeciu. „Vom face un trio al zonelor turistice importante ale țării”, a mai spus dl Ursaciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: