Bine că trăiți !

Imaginile m-au uimit, m-au răzvrătit și nu pot fi uitate. Au fost date pe un post central de televiziune. Niște nababi dintr-un oraș moldav și-au sărbătorit, cu mare fast, ziua cățelului lor, la un restaurant de multe stele. Invitați, lume bună, masă bogată, tort apetisant, având pe el chipul sărbătoritului, care numai nu dădea din coadă. Băuturi fine, șampanie, cheltuieli mari, cât pensia a mai multor pensionari la un loc… Citesc prin ziare și nu-mi vine să cred când aud de niște sume exorbitante de bani, pe care nici în zece vieți de ziarist nu le poți realiza. Un medic este cercetat de D.N.A pentru o presupusă mită de 4 milioane de euro, ceea ce înseamnă cam 140 de miliarde de lei. Domnul Stolojan scoate la vânzare una dintre proprietățile sale de la Clăbucet – Brașov, în care a investit aproape 12 milioane de euro.
 

„Baciul” Năstase a investit și el în niște banale termopane (care, acum, îi ies pe ochi) sute de mii de euroi. Doamne, în ce lume bogată ne învârtim! Ce fericit este românul zilelor noastre! Mai ales când aude că vine tăvălugul scumpirilor. Gazele, energia electrică, călătoriile cu trenul… Și, după ele, toate cele necesare traiului se vor scumpi. Ministerul Finanțelor a inventariat 420 de taxe și impozite aplicate în România, ceea ce înseamnă un record european și, probabil, mondial în această privință. Bravos, națiune! Plătim taxe și impozite, în condiții halucinante pentru acest secol, când elevii din mai multe județe ale țării au întrerupt cursurile pentru că școlile au devenit sloiuri de gheață. Dar ce contează! Avem oameni bogați. Să trăiți bine! Sau, mai nou, bine că mai trăim!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: