Părinți amendați pentru faptele copiilor, comise la băutură

Biroul Poliției de Ordine Publică Suceava a reușit, după cercetări minuțioase, identificarea autorilor înscrisurilor obscene de pe troița, ușile și pereții Bisericii ortodoxe „Nașterea Maicii Domnului”, precum și de pe cele două bănci situate în imediata apropiere a locașului de cult. Reamintim că Poliția s-a sesizat din oficiu după ce ziarul Crai nou a semnalat pentru prima oară, în urmă cu 3 săptămâni, faptele stupide ce păreau a fi ale unor dezaxați.
 

Chiar așa au și stat lucrurile, numai că dezaxații, minori, I. D., de 17 ani, și F. M., de 15 ani, ambii din municipiul reședință de județ, și-au motivat gestul punându-l pe starea de ebrietate în care s-ar fi aflat. Părinții copiilor teribiliști au fost amendați cu câte 2,5 milioane de lei și li s-a adus la cunoștință despre gravitatea faptelor odraslelor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI