ASP pregătește:

Denunț penal nominal pentru consilierii de la Primăria Ilișești

Ei vor fi acuzați de „instigare la nerespectarea legii vânzării cabinetelor medicale
ASP a solicitat Primăriei Ilișești, printr-o adresă, să nominalizeze consilierii locali care au votat împotriva hotărârii de vânzare a cabinetelor medicale, pentru a putea face „denunț penal nominal pentru instigare la nerespectarea legii”, la Parchet. Directorul adjunct al DSP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, ne-a informat, ieri, că Primăria Ilișești este deocam-dată unica la care s-a trimis o adresă de acest fel, deși și alte primării au informat că au fost respinse hotărârile CL cu același obiect, întrucât „au spus tranșant că nu vor să vândă”.
 

Reamintim că aplicarea legii de vânzare a cabinetelor medicale s-a împotmolit în foarte multe localități ale județului, întrucât consilierii locali de acolo nu au aprobat lista cu spațiile scoase la vânzare. ASP a fost informată în scris de anumite primării, cum ar fi cele din Boroaia, Drăgușeni, Vatra Moldo-viței, Mitocu Dragomirnei, Vadu Moldovei, Udești, Bălcăuți despre respingerea hotărârilor de vânzare a spațiilor medicale. În ce privește Primăria Ilișești, la ședința din septembrie, consilierii locali și-au motivat refuzul precizând că prețul de vânzare este prea mic iar legea e prea permisivă, întrucât admite schimbarea destinației după 5 ani de la cumpărare. Primăria Ilișești se află de altfel în litigiu și cu Prefectura Suceava, tot pe „tema” vânzării cabinetelor medicale. (M. AX.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: