Țigări de contrabandă, pe piața neagră din Milișăuți

> Polițiștii de frontieră din cadrul D.P.F. Rădăuți au confiscat de la un cetățean român țigări în valoare de 78.620.000 lei vechi
Polițiștii de frontieră rădăuțeni au efectuat, luni, în târgul săptămânal ce se organizează în localitatea Milișăuți, o acțiune pe linia combaterii traficului de țigări de diferite mărci („Saint-George”, „Ronson”, „L.M.”, „Monte Carlo”, „Doina”), fără documente legale de proveniență.
 

În urma controalelor efectuate au fost descoperite și reținute în vederea confiscării 3100 de pachete de țigări, cu valoare de piață de 78.620.000 lei (7862 RON), iar persoana ce le deținea a fost sancționată contravențional. Întrebată de proveniența țigărilor, aceasta a declarat polițiștilor de frontieră că le-a cumpărat de la diverși cetățeni români și ucraineni, cu scopul de la le revinde la un preț mai mare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI