Niciun carnet de rentă viageră înmânat în județ

Biroul de rentă viageră afectează mult timp consultațiilor solicitate de botoșănenii naturalizați în Suceava
Biroul județean de rentă viageră afectează foarte mult timp acordării de consultații cetățenilor din județul Suceava care au terenuri, moșteniri sau părinți în alte județe. Afirmația aparține directorului instituției, Ioan Băncescu, care precizează că, în special, este vorba despre mulți botoșăneni care „s-au naturalizat” în Suceava. Pentru a evita neînțelegerile, dl Băncescu ține să reamintească faptul că documentația necesară se depune la birourile teritoriale de pe raza cărora se află terenurile în cauză, iar renta se va achita în localitățile de reședință. „Interesul comun este să aplicăm prevederile legale, iar oamenii să nu umble pe drumuri”, relevă dl Băncescu.
 

În județul Suceava, până acum nu s-a înmânat nici un carnet de rentier. „Întâia oară, un dosar a fost trimis la București pe 7 februarie, dar la nivel național a fost un vârf de , carnetele de rentier fiind așteptate pentru perioada următoare”, ni s-a precizat. Primii beneficiari de rentă viageră agricolă sunt doi cetățeni din județele Neamț și, respectiv, Botoșani, aceștia semnând contractele de arendare în 2005.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: