Constantin Severin, la „Eurointegrare prin artă”

Scriitorul și artistul plastic Constantin Severin a participat recent la selecția efectuată de Asociația ARS DOR din Chișinău între artiști plastici din R. Moldova, Ucraina și România pentru desemnarea invitaților la campusul internațional „Eurointegrare prin Artă” ce va avea loc în R. Moldova, între 14 și 20 iunie a.c. – ne-a informat dna Angela Furtună, din partea Bibliotecii Bucovinei, în cadrul căreia activează și dl Constantin Severin.
 

Pentru participarea la campus au fost selectați 18 artiști care, în cadrul campusului, vor beneficia de seminarii pe teme actuale de promovare a artei și vor prezenta o expoziție la Muzeul Național de Istorie a Moldovei; ulterior, lucrările vor fi prezentate în state ale UE și vor fi postate pe Internet.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: