Pușcărie pentru că și-a bătut nevasta și și-a legat copilul de calorifer

Ca soț și tată, bărbatul crede că are drept de viață și de moarte asupra familiei
Un bărbat din Rădăuți riscă până la 15 ani de închisoare după ce și-a bătut crunt nevasta și și-a legat un copil cu lanțul de calorifer. Fapta, demnă de o scenă din evul mediu, s-a petrecut în data de 26 februarie, când Marcel F., de 37 de ani, a venit acasă, de la cârciumă, unde a băut cât l-a ținut creierul și buzunarul. Rachiul l-a cufundat pe individ în gelozii uitate, motiv pentru care și-a luat la scandal și apoi la „încins” nevasta. În seara cu pricina, ca și în alte ocazii similare, omul avea o „pată”, anume că doi dintre cei patru copii ai familiei nu sunt ai lui și pentru asta i-a cerut socoteală femeii. Iulian F., băiatul lor de 16 ani, a sărit să-și scape mama de lovituri, dar a reușit să mute „atenția” tatălui asupra lui.
 

Cu forța ce se naște numai în oamenii băuți, Marcel F. și-a apucat feciorul și, cuprins de o furie cumplită, l-a pe-depsit legându-l de calorifer cu un lanț închis cu două lacăte! După câteva ore, când beția lui s-a mai limpezit, l-a dezlegat pe băiat, dar, tratamentul recent umpluse paharul familiei sale prea des încercate. Faptele lui Marcel F. au fost reclamate polițiștilor din Rădăuți, fapte ce au ajuns ulterior în cercetarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria din Rădăuți. Aceștia au hotărât recent trimiterea în judecată a lui Marcel F., pentru nu mai puțin de trei infracțiuni. Pe parcursul cercetărilor, inculpatul n-a considerat că cele comise ar friza în vreun fel anormalul sau legalitatea, considerând că, fiind soț și tată, are drept de viață și de moarte asupra familiei sale…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: