„Înveți azi să te păzești o viață“

Tinerii sunt mai expuși accidentelor de muncă Inspectoratul Teritorial de Muncă desfășoară, în perioada 15-17 mai, o campanie de informare privind respectarea reglementărilor legale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă a angajaților și studenților. Mesajul cheie al campaniei este „Securitatea și sănătatea în muncă. Înveți azi să te păzești o viață”. Acesta se adresează cadrelor didactice, personalului nedidactic și studenților în perioada efectuării practicii profesionale.
 

Acțiunea urmărește informarea personalului universitar asupra drepturilor și obligațiilor ce le revin pe această linie, conștientizarea angajaților asupra riscurilor la care se expun, dar și a studenților, cu privire la importanța însușirii unei culturi a prevenirii. Potrivit inspectorului-șef Mihai Airinei, în domeniul prevenirii accidentelor de muncă și îmbolnăvirilor profesionale educația trebuie să înceapă de la vârste mici, constatându-se că tinerii se accidentează mai frecvent decât colegii lor mai vârstnici.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: