CJAS a încheiat de semnat contractele cu furnizorii de servicii medicale

CJAS Suceava a definitivat încheierea contractelor cu furnizorii de servicii medicale și farmaceutice pentru anul în curs. Potrivit comunicatului trimis redacției, s-au încheiat 286 contracte pentru asistența medicală primară (medicina de familie), 248 pentru serviciile din ambulatoriu și 130 pentru asistența medicală stomatologică. Dintre serviciile din am-bulatoriul de specialitate, 102 contracte sunt pentru specialitățile clinice, 16 pentru specialități paraclinice (laboratoare de analize medicale, radiologie și imagistică medicală).
 

Au mai fost încheiate 11 contracte pentru asistența medicală spitalicească, 5 cu unități medico-sociale, cu Serviciul Județean de Ambulanță, 1 pentru îngrijiri medicale la domiciliu, 93 cu farmaciile, 49 pentru acordarea dispozitivelor medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau fiziologice și 13 pentru unități sanitare de recuperare ambulatorii. Pentru anul 2006, bugetul alocat asistenței medicale spitalicești este de 641 miliarde, cel pentru Ambulanță – de 49 miliarde, iar unităților medico-sociale li s-a alocat suma de 3,6 miliarde.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: