Evacuare cu lacrimi în ochi și cătușe la mâini

Alexandru S. și familia lui, din Baia – Bogata, a fost scos din casa ocupată ilegal, cu spray lacrimogen și încătușat de caguliști Caguliștii Detașamentului de Intervenție Rapidă al IPJ Suceava au folosit marți spray lacrimogen și cătușe pentru aplicarea unei hotărâri judecătorești de executare silită. Judecătoria municipiului Fălticeni a emis o sentință civilă de evacuare a lui Alexandru S. și a familiei acestuia din casa pe care o ocupau ilegal în comuna Baia, satul Bogata. Acesta nu s-a supus de bună voie hotărârii, fiind nevoie de intervenția, marți, a unui executor judecătoresc, susținut de forțe polițienești. Imediat după descinderea forțelor de ordine, la fața locului s-a pornit scandalul.
 

Alexandru S. și familia lui țipau și se manifestau violent, amenințând și refuzând, din nou, să părăsească casa. Susținător vehement și agresiv al lui Alexandru S. s-a dovedit și fiul acestuia, Rareș B., de 18 ani, amândoi fiind sancționați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Liniștea a fost restabilită de lucrătorii DPIR care au scos spray-urile lacrimogene din dotare, au potolit țipetele și i-au pus cătușe lui Alexandru S., executorul judecătoresc putând astfel să-și facă treaba.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: