Peste o săptămână

Risc de inundații pe valea Bistriței

Autoritățile județene se pregătesc pentru a face față inundațiilor ce ar putea avea loc în zona montană. Meteorologii au anunțat că, în circa o săptămână, temperaturile atmosferice ar putea atinge 15 – 20 de grade Celsius, topirea bruscă zăpezii și dislocarea sloiurilor de gheață fiind de natură să amenințe terenuri agricole și zone locuite. Potrivit șefului administrației județene, Gavril Mîrza, cele mai expuse sunt arealele de pe valea râului Bistrița, acoperit, în bună măsură, de zăpoare.
 

„Suntem cu toții pregătiți să intervenim, atât lucrătorii Direcției Tehnice a Consiliului Județean, cât și cei ai societății de Drumuri și Poduri”, a subliniat dl Mîrza, adău-gând că utilajele necesare sunt funcționale și pe poziții. Domnia sa a încheiat men-ționând că a fost achizițio-nată și o importantă cantitate de explozibil, în situații de risc zăpoarele urmând a fi aruncate în aer.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: