Judecătorii au hotărât

„Porcu” – arestat în lipsă pentru 29 de zile, iar Șerșeniuc – în așteptare până mâine

Polițiștii de Crimă organizată au pornit în căutarea lui Mihail Cristian Robu, zis „Porcu” despre care umblă zvonul că a dispărut din spital Sebastian Striblea, avocatul lui Adrian Șerșeniuc (Thiel) și al lui Mihail Cristian Robu, zis “Porcu”, a adus luni în fața instanței din nou „scutiri” medicale de arest ce au amânat până acum luarea unei decizii în cazul propunerii de arestare preventivă pentru clienții săi. Șerșe și Porcu sunt acuzați de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată de trafic de persoane, trafic de minori și constituire în grup în vederea comiterii de infracțiuni, alături de alți trei indivizi din lumea interlopă a Sucevei, aceștia din urmă în arest deja de circa două săptămâni.
 

Avocatului Striblea i-au trebuit nu mai puțin de 5 ore să vină cu actele, timp în care judecătorii Tribunalului Suceava l-au așteptat să se prezinte la ședință, el motivând că zăpada l-a blocat în Iași. A ajuns într-un târziu și, în „lumina” noilor documente prezentate, instanța a hotărât, undeva spre miezul nopții, că doar unul din clienții săi, Adrian Șerșeniuc, să se prezinte în fața completului de judecată pe da-ta de 16 martie, el mai având, de luni, exact trei zile de in-ternare în Spitalul de Neuro-psihiatrie de la Iași, acolo un-de s-a cazat cu o zi înainte de a se discuta, prima dată, mă-sura arestării lui. Robu însă n-a mai primit de la judecători nicio zi de grație și a fost arestat preventiv, în lipsă, pe o perioadă de 29 de zile. Deși avocatul său a adus, luni, un act prin care dovedea că „Porcu” este și el internat, dar la Spitalul Universitar București, instanța nu l-a mai îngăduit, poate și din pricina zvonului că Robu ar fi oriunde, numai la București nu. Cu hotărârea Tribunalului Suceava în mână, polițiștii de crimă organizată au plecat spre București pentru a găsi „bolnavul” în cauză și a-l executa conform deciziei judecătorilor. Magistrații se vor pronunța joi și în cazul lui Șerșeniuc care, fie apare, fie nu în fața lor, are „șanse mari” să intre la arest.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: