În vizorul Gărzii Financiare

Firmele din zonele defavorizate

Administratorul unei societăți comerciale din Vatra Dornei trebuie să restituie statului 1 miliard de lei, deoarece nu a respectat prevederile Ordonanței 24/1998. Administratorul unei societăți comerciale din Vatra Dornei, al cărei obiect de activitate constă în producerea de confecții metalice, riscă să rămână fără certificatul de investitor, deoarece nu a respectat prevederile Ordonanței 24/1998 privind inves-tițiile în zonele defavorizate.
 

Acesta a obținut certificatul de investitor în zona defavorizată a Bucovinei în anul 2000, beneficiind astfel de scutiri de la plata impozitului pe profit în perioada 2000-2005. „Conform prevederilor legale, firma ar fi trebuit să funcționeze pe o perioadă dublă față de cea în care a beneficiat de facilități, însă deja și-a închis porțile”, a precizat Ionuț Vartic, șeful Gărzii Financiare Suceava. Administratorul firmei în cauză trebuie să restituie statului suma de 1 miliard de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI