PRM Suceava sună goarna dezmorțirii de primăvară

Filiala municipală Suceava a Partidului România Mare declanșează acțiunea de… înviorare după amorțirea hibernală. Președintele acesteia, Ioan Herghelegiu, spune că în prag de primăvară se intenționează revigorarea tuturor celor 8 organizații de cartier, precum și a celor de tineret și de femei. Discuțiile cu birourile executive sunt în plină desfășurare, urmărite fiind inventarierea problemelor existente și îndepărtarea acestora. Urmează ca, în perioada proximă, să se țină o ședință a Biroului executiv al organizației municipale, la care vor fi stabilite obiective clare și cu finalitate imediată.
 

Peremiștii din reședința de județ vor să-și lărgească rândurile, în prezent filiala numărând 1600 de posesori de carnete. Dl Her-ghelegiu spune că importante sunt calitatea, credibilitatea și stabilitatea noilor veniți. „S-ar putea ca dintr-un entuziasm general să avem mulți solici-tanți. Dar mai bine să fie puțini și buni, pentru că au fost și experiențe triste”, a subliniat liderul municipal al PRM. Sucevenii din partidul lui Corneliu Vadim Tudor își propun stoparea fenomenelor degenerative de la nivelul municipiului și reconsiderarea res-pectului omului față de om. În acest sens, ei vor să organi-zeze întâlniri civice și cultu-rale cu elevii și locuitorii cartierelor. „Fiind în opoziție, avem doar arma cuvântului, de aceea nu putem realiza și nici nu ne propunem obiective materiale. Mai multe vom face atunci când vom câștiga alegerile, în coaliție cu alte formațiuni”, a explicat dl Ioan Herghelegiu, menționând că vocația principală a membri-lor formațiunii este corectitu-dinea, ordinea și omenia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: