Două liceence din Suceava sunt acuzate de prostituție

N.A.M. și B.B.D, de 16 ani, eleve la LPS Suceava au reclamat că au fost violate în Ziua îndrăgostiților > Cercetările polițiștilor au relevat, însă, că fetele au întreținut relații sexuale de bună voie și că fuseseră scoase „la produs” de mai multe ori de un anume Dumitru Alexandru B., din Suceava > Ele sunt acuzate acum de prostituție, iar „peștele” lor, de proxenetism Doua eleve de 16 ani, de la Liceul cu Program Sportiv, sunt acuzate de prostituție, într-un dosar aflat în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Minorele N.A.M., din Suceava, și B.B.D., din Timișoara, ar fi putut scăpa de acuzații, dacă n-ar fi „clacat” în timpul unei ore de curs, din ziua de miercuri. Plângând și evident marcate de ceva, ele au fost luate la întrebări de profesor, iar fetele au răspuns că au fost violate de Ziua Îndrăgostiților.
 

Firesc, ele au fost imediat suite într-o mașină și conduse la Inspectoratul Județean de Poliție, pentru a se afla mai multe despre cele întâmplate. Ele au declarat anchetatorilor că în seara cu pricina au fost acostate de doi tineri într-un club din Suceava și duse, una într-o garsonieră din oraș, cealaltă, cu o mașină, la Dărmănești. Varianta violului nu a ținut însă prea mult, polițiștii de la Investigații Criminale adulmecând destul de repede o serie de… nepotriviri. Intrând puțin în problemă, aceștia au aflat că elevele de la LPS plecaseră la drum cu cei doi tineri de bună voie, cu scopul precis de a-și vinde „nurii”. Din cercetări s-a stabilit că minorele erau „administrate” de un anume Dumitru Alexandru B., de 26 de ani, care le-a scos „la produs”, până în prezent, de cel puțin 6 ori și care a beneficiat din plin de fiecare din sumele de câte 1,5 milioane de lei, cât se pare că valora o partidă de sex. În același dosar este cercetat și Dumitru Alexandru B., în stare de libertate. Acuzat de proxenetism, tânărul nu a mai fost anchetat până acum, fiind la primul „contact” cu răspunderea penală. N.A.M. și B.B.D. sunt aproape de nedespărțit. Cea din urmă, timișoreanca, stă în apartamentul colegei, ambele fete având părinții plecați la muncă în străinătate. Doar tatăl elevei din Suceava este acasă, dar muncește din oraș în oraș. Paradoxal, în ciuda absenteismului de la școală, minorele învață destul de bine și sunt considerate „copii” buni, cum le-a numit unul din profesorii lor pe cele două eleve acuzate de prostituție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: