Nemții generoși

Conducerea Consiliului Regional Schwaben (Bavaria) asigură, printr-un program derulat împreună cu Consiliul Județean, 7200 de euro pentru plata a două asistente medicale, în vederea continuării asigurării asistenței de specialitate a pacienților Spitalului de neropsihiatrie Burdujeni. Cele două cadre medicale vor oferi servicii la domiciliul acestei categorii de bolnavi, programul derulându-se și anul trecut. Pe de altă parte, doctorul Hans Christian Nemetz, medic la o clinică din regiunea amintită, se oferă ca în vacanța de vară, timp de peste o lună, să facă intervenții chirurgicale pentru bolnavii ORL suceveni. Medicul german își oferă gratuit serviciile, pacienți urmând a fi persoanele care nu dispun de resursele financiare necesare acestui gen de operații.
 

Între Consiliul Județean și Regiunea Schwaben există de aproape 10 ani (deceniul se împlinește în 2007) un parteneriat care, potrivit șefului administrației județene, dl Gavril Mîrza, se desfășoară în condiții dintre cele mai bune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: