Braconierul vânat

Niște polițiști dorneni, aflați cu treburi de serviciu prin municipiu, au simțit… miros de carne de vânat prin zonă. Au mai tras aer în piept, s-au învârtit prin spațiul respectiv și și-au dat seama că nu se înșală. Cineva oferea spre vânzare carne proaspătă de căprioară. Mușchi, calitate superioară. Odată stabilit acest lucru, nu a fost greu de găsit și „vânătorul”. Acesta se ospăta într-un bar din apropierea „tarabei”.
 

După ce au făcut cunoștință cu S. Ilie, de 50 de ani, care locuiește fără forme legale în Șaru Dornei, polițiștii au hotărât să facă treaba până la capăt. Așa că, pe baza unui mandat, au efectuat o percheziție la domiciliul celui în cauză. La casa omului, surpriză mare: în apropierea locuinței au fost găsite pielea, capul și picioarele unui căprior (femelă), sacrificat cu puțin timp în urmă. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate când și unde s-a desfășurat „vânătoarea”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: