Hoții i-au ușurat buzunarele actorului Lucian Dragotă

Actorul câmpulungean Lucian Dragotă a rămas duminică seară fără portofel, acte și 16 milioane de lei vechi într-un local aglomerat din Cluj. Dragotă a fost invitat la masă de Bianca Rus, Lorenna și managerul cântăreței, a avut portofelul în haină, pe spă-tarul scaunului și nu înțelege cum l-a putut „opera” hoțul fără să simtă. Și-a dat seama că i-a dispărut portofelul abia când a coborât dintr-un taxi și a mai constatat că hoții, mi-loși, i-au lăsat în alt buzunar o bancnotă de 500 de mii de lei… Dragotă spune că nu regretă acum dispariția banilor, cât a actelor pentru refacerea cărora are mult de umblat.
 

„Mai bine îmi lăsau actele și luau banii toți, că tot nu prea am eu ce face cu cei 500 de mii lăsați în pleașcă. Nu după bani îmi pare rău, ci pentru că am pierdut fotografii cu tatăl meu și cu mine pe vremea când purtam plete, pentru că mi-au luat portofelul pe care îl cumpărasem când am fost în Polonia cu Corneliu Vadim Tudor și pentru că am rămas fără toate actele, pentru care trebuie să umblu acum pe drumuri săptămâni la rând. Este cumplit să ai de refăcut documente în România. Ca să îți poți scoate buletin, aștepți 20 de zile, iar fără el nu pupi nici card, nici permis de con-ducere nou, nimic. Ești blocat de birocrație. De asta am eu ciudă mare pe hoții ăștia. Că banii oricum se cheltuiau ra-pid, dar alergătura pentru acte e ceva cumplit”, ne-a mai spus Lucian Dragotă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: