Suceava își ține promisiunile

O casă cu specific dornean a fost finalizată în comuna vrânceană Vânători, beneficiarul fiind o familie sinistrată în urma inundațiilor din vara acestui an. Anunțul a fost făcut la finele săptămânii trecute de deputatul PNL Dumitru Pardău, care a declarat, într-o conferință de presă organizată la Vatra Dornei, că a coordonat un proiect prin care oameni de afaceri dorneni au sprijinit construirea unei gospodării în co-muna respectivă. Aceasta va aparține familiei Calimandriuc, care a rămas fără casă în urma inundațiilor din vară.
 

Construirea gospodăriei dornene a început în luna iulie și a fost finalizată săptămâna trecută, fiind efectuate și probele la centrala termică a casei. „A fost un proiect ambițios, pentru că ne-am dorit să construim noi o casă unei familii afectate de inundații. Sper că proprietarul este mulțumit de noua gospodărie, casa fiind compusă din patru dormitoare la etaj, un dormitor la parter unde mai este amenajată o bucătărie și o baie”, a spus dl Pardău. El a precizat că urmează mobilarea casei, în primăvara anului 2006 urmând a fi construită anexa, care va fi populată cu o vacă, găini și porci. „Această familie poate spune că începe o nouă viață și noi sperăm că va fi una după specific dornean”, speră dl Pardău. Domnia sa a mai spus că familia va fi monitorizată de grupul de oameni de afaceri care au sprijinit-o, iar documentele de donație vor stipula că proprietarii sunt cei cinci copii ai familiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: