Greva profesorilor afectează providerii de internet

Greva profesorilor are consecințe acolo unde nu erau de așteptat și le dă dureri de cap furnizorilor de servicii de internet. Pentru că școală fac mai puțin sau deloc, în funcție de apetitul profesorilor pentru grevă, pentru că afară este prea frig pentru plimbări și prea puțină zăpadă pentru sporturi de iarnă, elevii câmpulungeni își împart timpul liber între baruri și navigarea pe internet.
 

Unul dintre salariații firmei ce oferă în municipiu servicii de internet prin cablu ne-a mărturisit că doar în perioadele de sărbători de iarnă a mai văzut asemenea „aglomerație” pe internet, motiv pentru care viteza de reacție a sistemului a fost ceva mai mică decât în mod obișnuit, iar la sfârșit de săptămână rețeaua a „căzut”. În general, adolescenții câmpulungeni nu folosesc decât rareori internetul pentru a-și completa cunoștințele pe care, în ultimele săptămâni, pe timpul grevei profesorilor, nu le-au găsit la școală. Navigatorii pe internet sunt mai interesați de jocuri online, muzică și site-uri pentru adulți, ba chiar și de lectura unor publicații, decât de teme legate de școală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: