Program-pilot de colectare selectivă a deșeurilor

În municipiul Fălticeni se află în faza de implementare un program-pilot de colectare selectivă a deșeurilor. Acesta se desfășoară în parteneriat între Eco-Rom București, Primăria Fălticeni și SC Gascom SA. Într-o primă fază, se testează programul pentru 10.000 de locuitori (12 asociații). Directorul tehnic al SC Gascom, Arald Drăgan, ne-a precizat ieri, că procedeul colectării selective s-a aplicat mai demult la Fălticeni, la fiecare punct de colectare lăsând un eurocontainer pentru hârtie, în jur de 3 containere pentru PET-uri și 2 containere pentru moloz.
 

Parteneriatul cu Eco-Rom are în vedere dezvoltarea colectării selective a PET-urilor. „Contractul se derulează pentru un an de zile. În funcție de rezultatele obținute, se va estima pentru tot orașul”, ne-a spus dl Drăgan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: