Sediul PNL Fălticeni

De la Baia publică, la „Zorile”

La Fălticeni s-au inaugurat sâmbătă noul sediu al organizației locale P.N.L. și biroul parlamentar al deputatului Romică Andreica. La evenimentul politic au fost prezenți prefectul Orest Onofrei, primarul de Suceava, Ioan Lungu, inspectorul general al I.Ș.J. Suceava, Petru Carcalete, primarul de Fălticeni, Vasile Tofan, membri ai organizației locale, consilieri P.N.L., simpatizanți. Noul sediu a fost sfințit, slujba religioasă a fost oficiată de trei preoți; apoi, deputatul Andreica a susținut o conferință de presă. “După ce timp de 4 ani, din 1996, am funcționat (sediu P.N.L.) în clădirea C.A.R. învățământ, între 2000-2004 ne-am mutat în clădirea Băii publice, iată că, prin efort propriu, am reușit astăzi să inaugurăm un sediu care să corespundă atât ca dotare, cât și ca funcționabilitate. La sediul nostru vin foarte mulți oameni în audiență, acum avem un loc al nostru în care putem discuta în condiții decente”, a spus deputatul.
 

Biroul are trei angajați, dintre care unul permanent, pentru a răspunde cerințelor cetățenilor. Programul de funcționare este zilnic, între orele 10-12; iar pentru audiențe, deputatul fălticenean și-a rezervat două zile (vineri și sâmbătă). Un moment aparte l-a constituit, pentru membrii conducerii organizației locale, descoperirea, pe un perete al biroului, a portretelor caricaturizate, realizate de un amator. Singura problemă ce rămâne a fi rezolvată este cea a achiziționării noului sediu care funcționează în clădirea fostului complex „Zorile”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: