Debut de retur cu înfrângere pentru rugbiștii suceveni

La Baia Mare, CSM Bucovina Suceava a încasat-o cu 43-13 de la Remin Rugbiștii suceveni au deschis returul cam-pionatului Diviziei Naționale cu o înfrângere. Sâmbătă, pe terenul Remin-ului din Baia Mare, elevii lui Constantin Vlad au „luat-o” cu 43 – 13. Continuând același joc paradoxal și inconstant, jucătorii de la CSM Bucovina Suceava au strâns totuși rândurile și s-au apărat „beton” aproape o jumătate de oră. Asta, până când băimărenii au marcat și transformat un eseu ce le-a adus primele 7 puncte. Conache a transformat imediat, de 3 puncte, o lovitură, dar apoi a ratat inexplicabil alte câteva „libere” a căror reușită ar fi adus Suceava în avantaj. O vreme, gândurile rugbiștilor lui Vlad au fost parcă oriunde, numai la meciul din teren nu.
 

Astfel, încă două eseuri transformate ale rugbiștilor de la Remin au adus scorul la 19 – 3, diferență la care s-a și terminat prima parte a meciului. Repriza a doua ar fi putut arăta mult mai rău pentru suceveni, dacă aceștia nu s-ar fi „trezit”, din când în când, între două eseuri ale adversarilor din Baia Mare. Au avut astfel trei „zvâcuri”; un eseu reușit de Bursuc, trans-formarea acestuia de către Conache, acesta din urmă fiind și autorul unei lovituri de pedeapsă, când mingea a trecut printre buturi. La final sucevenii strânseseră 13 puncte, iar Remin Baia Mare – 43. Antrenorului Vlad, băieții lui i-au părut sâmbătă fără concentrare, cu gândul deja la vacanță și deficitară tehnic, comparativ cu adversarul. Cu aceste lipsuri mari pentru o echipă de Divizie Națională, CSM va juca sâmbătă, la Suceava, cu Steaua București, campioana de anul trecut, în ultimul meci de campionat din 2005. Rugbiștii bucovineni o-cupă în clasament locul 8, mai jos de ei fiind poziționate doar Poli Iași și Știința Petroșani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: