La Câmpulung a fost inaugurat un show-room „Dacia”

Ieri, la Câmpulung Moldovenesc, a fost inaugurat noul spațiu de prezentare pentru automobilele „Dacia”, în prezența a numeroși oficiali locali. Concomitent, a fost prezentat publicului câmpulungean noul autoturism „Logan” 1,5 dCi. La mica festivitate câmpulungeană a participat, în calitate de invitat-surpriză, dl Vasile Titianu, director al Filialei Moldova timp de peste 20 de ani, pensionar în prezent, dar încă mare pasionat de mașini.
 

„Pentru unitatea noastră a fost o zi specială. Acest show-room a fost realizat cu multe eforturi și ne bucurăm pentru inaugu-rarea lui, mai ales că a coincis cu lansarea noului model «Logan» cu motor diesel. A fost deci o dublă sărbătoare pentru noi și pentru localitatea noastră”, ne-a spus directorul SC Service Automobile Dacia SA Câmpulung Moldovenesc, Aurel Andronicescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI